TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu “The Musical of the World” İçin Geri Sayım Başladı.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencilerimiz Geleneksel “Etkili Sunum Yarışması” Gerçekleştirdiler
30 Mayıs 2018
TED Kdz Ereğli Koleji İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencilerimiz’in “Magic Animals” Etkinliği
31 Mayıs 2018
30 Mayıs 2018
31 Mayıs 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7. Sınıf tüm öğrencilerimizin katıldığı , 8 dünya müzikalinin en önemli 9 sahnesinin sergileneceği “The Musicals Of The Wolds” adlı gösterisinin provaları hızla sürüyor.

İngilizce, müzik, dans, resim ve drama derslerinin birlikte kullanıldığı , 5 aydan beri büyük emek ve özveriyle hazırlanılan bu başarılı çalışma , 1 Haziran 2018 Cuma günü ERDEMİR Kültür Merkezinde saat 18.00 de sergilenecektir.