TED Kdz.Eregli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Yüzme Takımı Başarıları

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Okullarında İki Yıldır Başarıyla Yürütülen BTEC Dersleri Tüm Kalitesiyle Devam Ediyor.
5 Nisan 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu’nda 4.sınıftan 5.sınıflarımıza Geçen Öğrencilerimizin Velilerine Bilgilendirme Toplantısı
5 Nisan 2018

TED Kdz.Eregli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu’nda kısa bir sürede oluşturduğumuz yüzme takımımız,takım halinde ve bireysel kategorilerde birçok il dereceleri kazanmıştır.

Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.Ayrıca Takım Antrenörümüz Burak Emrah Yapıcı’ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.