TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu ve Ortaokulu Yabancı Diller Zümresi “WORD WIZARDS 2018” Etkinliği

Mersin Devlet Opera ve Balesi Sanatçılarından Sayın Serhat Kaya “Opera Dinleyicisi Olmak” Adlı Sunum Gerçekleştirdi
28 Mart 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 5.ve 7.Sınıflar  Veli Toplantılarımızı Gerçekleştirdik.
29 Mart 2018
28 Mart 2018
29 Mart 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu ve Ortaokulu Yabancı Diller Zümresi tarafından “WORD WIZARDS 2018”  kelime yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada,  2, 3, 4, 5 ve 6. sınıflarımızdan; belirli bir sınav sonucuna göre seçilen öğrencilerimiz, İngilizce ve Almanca sorulara yanıt verdiler. Tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz yarışmayı coşkuyla ve heyecanla izlediler. Kazanan takım “RED TEAM” oldu. Yarışmaya katılan ve yedek olan tüm öğrencilerimize sertifikaları, kazanan gruba da madalyaları verildi. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.