TED Kdz Ereğli Koleji Yabancı Diller Zümresinin Farkı

Alemdar Gemisi’ni Ziyaret Ettik
1 Haziran 2017
TED’ler Arası Resim Yarışmasından Ödül Aldık.
3 Haziran 2017
Alemdar Gemisi’ni Ziyaret Ettik
1 Haziran 2017
TED’ler Arası Resim Yarışmasından Ödül Aldık.
3 Haziran 2017

Sene boyunca başarıdan başarıya koşan TED Kdz Ereğli Koleji yine muhteşem bir İngilizce gecesi ile yabancı dildeki farkını bir kez ortaya gözler önüne serdi.

Yabancı dil eğitimine büyük önem veren TED koleji yine farkını ortaya koydu. 5. Sınıflarda İngilizce hazırlık sınıfı olarak yoğunlaştırılmış İngilizce programı uygulayan TED Kdz Ereğli Koleji, öğrencilerine öğrendiklerini sergileme fırsatı sundu.

Hem yabancı dilde hem de rollerinde oldukça başarılı olan öğrenciler izleyicilerden tam not aldı.

Armoni okul bandosu eşliğinde istiklal marşı ile başlayan gece TED Kdz Ereğli Koleji Temel Eğitim Müdürü Devrim KÖKTUĞ’un açılış konuşmasıyla devam etti. Öğrenciler çeşitli ingilizce tiyatro, şiir, şarkı, söz korosu ve danslarla tüm izleyenlere görkemli bir gece yaşattı. “Peace” (barış) teması içeren gecede öğrenciler izleyenleri hem eğlendirip hem de “We Are Stronger Together” mesajını ilettiler.  Erdemir Kültür Merkezinde gerçekleşen gösteri muhteşem dekoruyla da izleyenlerin gözünü doldurdu.