TED Kdz.Ereğli Kolejinde “Ergenlik Dönemi Üzerine Etkin İletişim ” Temalı Atölye Çalışmamızı Tamamladık

Bülent Ecevit Üniversitesi , Sürekli Eğitim Merkezi Çocuk Üniversitesi, 2018 Kış Dönemi Eğitimi
TED Kdz.Ereğli Koleji, MiniTED Müze Gezisinde
TED Kdz.Ereğli Koleji, MiniTED Müze Gezisinde
11 Ocak 2018

TED Kdz.Ereğli Kolejinde 2 Ocak 2017 tarihinde başlayan, 2 hafta süre ile 3 oturum devam eden “Ergenlik Dönemi Üzerine Etkin İletişim ” temalı atölye çalışmamızı tamamladık.

Atölye çalışmamız Ortaokul Müdürümüz Sayın C. Sahir AKÇAKOCA’nın konuşmaları ile açıldı.

Okul Müdürümüz, Ergenlik Döneminde veli anlayışının, empatinin iletişimin önemine dikkat çekti. Aile-çocuk ilişkisinde nitelikli birlikteliğin öğrencilerimizin davranışlarına olumlu yansıyacağını belirtti. Ergenlik döneminde anlayışlı ebeveyn olmanın gerekliliklerinden söz etti. PDR Uzmanımız Sayın Mahmud TAŞ’a sunumlarını yapmak üzere sözü verdi.

Yapılan bu çalışma kapsamında;

Kendi Ergenliğine Bakış,
Aile Sisteminde, Sınırlar, Kurallar, Sırlar, Roller, Hiyerarşi ve Koalisyonlar,
Transaksiyonel Analiz,
Kariyer Planlamada Ailenin Rolü,
başlıkları altında incelenmiş ve deneyimsel bir grup olarak velilerimizin katkı ve katılımları ile başarıyla tamamlanmıştır.

Çalışmayı düzenleyen Ortaokul PDR Uzmanı’mız Mahmud TAŞ’a ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.