TED Kdz.Ereğli Kolejinde Sivil Savunma Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Okullar Arası Gençler Tenis Müsabakalarında TED Kdz.Ereğli Kolejinden Birincilik ve İkincilik
2 Mart 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Öğrencilerimizle Motivasyon Etkinliği Gerçekleştirdik.
3 Mart 2018
2 Mart 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Öğrencilerimizle Motivasyon Etkinliği Gerçekleştirdik.
3 Mart 2018

TED Kdz.Ereğli Kolejinde 28 Şubat Sivil Savunma günü ve 7 Mart Deprem Haftası çerçevesinde Sivil Savuna tatbikatı ve personel tahliye uygulaması gerçekleştirildi.

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Anadolu Hastahanesi’nin destekleri ile gerçekleştirilen tatbikatta.İtfaiye aracı ile yaralı kurtarma, 3. kattan sedye ile yaralı kurtarma ve Lise Okul müdür yardımcımız Sayın Şahin BOZKURT ip ile iniş gerçekleştirmiştir.  Yapılan tatbikatta , öğretmen ve öğrencilerimize verilen yangın söndürme eğitimi ile tamamlanmıştır.

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ve Anadolu Hastahanesi ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.