Öğrencilerimizin okula ulaşımı Kdz. Ereğli Umum Servis Araçları Derneği tarafından sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz ve personelimiz de bu servislerden faydalanabilmektedir.

Öğrencilerimize okula geliş gidişlerinde güvenli ve kaliteli yolculuk anlayışını benimsemiş̧ servis personeli hizmet verir. Tüm servis araçlarında, özel eğitim almış̧ bir sürücü ve bir hostes bulunur. Tüm sürücü ve hosteslerde cep telefonu mevcuttur. Servis araçlarımızda araç takip ve kamera sistemi bulunmaktadır. Velilerimiz sistem üzerinden öğrencilerini ve servislerimizi takip edebilir.

Velilerimize öğretim yılı başında, öğrencinin bineceği servis aracının plaka bilgisi, sürücünün ve hostesin kimlik bilgileri ve cep telefonu numaraları bildirilir. Bu bilgilerin değişmesi durumunda velilerimiz anında bilgilendirilir.

Ulaşım hizmetleri okul-ev arasındaki mesafe göz önünde bulundurularak yakın mesafe, orta mesafe ve uzak mesafe seklinde yapılandırılmıştır. Her bir mesafenin ücreti farklıdır.

Servis Saatleri: Öğrencilerimiz okulumuza saat 08.10’da gelir, gün bitiminde öğrencilerimizi okula getiren servisler, evlerine ulaştırmak üzere 16.00’da hareket ederler. Etüt ve kulüp çalışmaları olan öğrencilerimiz için de 17.20’de ikinci servislerimiz bulunmaktadır.

Kdz. Ereğli Umum Servis Araçları Derneği TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Servis Sorumlusu: Tuncay ALTAY Adres: Müftü Mh. Suat Başol Sk. Çetin Apatay Bulvarı No:22 Kdz. Ereğli İrtibat Telefon: (0532) 327 18 25