Ulaşım

Öğrencilerin okula ulaşımını Meşale Turizm Firması sağlamaktadır. Öğretmenlerimiz ve personelimiz de bu servislerden faydalanmaktadır.

Öğrencilerimize okula geliş ve gidişlerinde, güvenli ve kaliteli yolculuk anlayışını benimsemiş servis personeli hizmet verir. Tüm servis araçlarında, özel eğitim almış bir sürücü ve bir hostes bulunur. Tüm sürücü ve hosteslerde cep telefonu bulunur. Velilerimize öğretim yılı başında, öğrencinin bineceği servis aracının plakası, sürücünün ve hostesin kimlik bilgilerini ve cep telefonu numaralarını gösteren “bilgi kartı” verilir. Bu bilgilerin değişmesi durumunda veli anında bilgilendirilir ve bilgi kartı yenilenir.

Ulaşım hizmetleri okul-ev arasındaki mesafe göz önünde bulundurularak yakın mesafe, orta mesafe ve uzak mesafe şeklinde yapılandırılmıştır. Her bir mesafenin ücreti farklıdır.
Servis Saatleri :Öğrenciler okulumuza saat 08.10’da gelir, gün bitiminde öğrencilerimizi okula getiren servisler, evlerine ulaştırmak üzere 17.00’de hareket ederler.

Meşale Turizm Firması İletişim Bilgileri

Adres : Müftü Mh.Şehit Er Asım Çömeten Sk. Merkez İşhanı No:33/R Kdz. Ereğli