Velilerimizle “Özgüven Nasıl Kazandırılır?” Konulu Atölye Çalışmamızı Gerçekleştirdik.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Olarak “İletişim, İmaj ve Zarafet Eğitimi” Gerçekleştirildi.
25 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji İlköğretim 4.Sınıf Öğrencilerimizle Hoşgörünün Hayatımızdaki Önemini Konuştuk.
26 Aralık 2017
25 Aralık 2017
26 Aralık 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji veli atölyemiz İlköğretim Müdürümüz Sayın Funda MAKAS tarafından açıldı. Müdürümüz velilerimizle tanışarak, gerçekleşecek süreçler ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

3. sınıf öğrencilerimizle sınıflarında yaptığımız özgüven çalışmalarını desteklemek, özgüven kavramıyla ilgili bilinç geliştirmek, çocukların güçlü yönlerine dair farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz “Özgüven Nasıl Kazandırılır?” isimli veli çalışmamızı  3/B,3/C, ve 3/A sınıfı velilerimizle gerçekleştirdik.

Çalışmayı düzenleyen TED Kdz.Ereğli Koleji İlköğretim PDR Uzman’ımız Esra Kuru ’ya ve katılım gösteren tüm 3. sınıf velilerimize teşekkür ederiz.