15 – 19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri

17 Mayıs 2017
7. Sınıf Öğrencilerinin READ AND SHARE Projesi
19 Mayıs 2017

15-19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz Tarih-Coğrafya Kulübü tarafından düzenlenen  Turizm yarışması ve Genel Kültür ve Bilgi Yarışmaları finalleri 16 Mayıs’ta yapıldı. “Turizm Yarışması” nda Serdar Bayraktar, Ege Can Yalçın ve Meriç Görkem Turhan’dan oluşan ekip birinci oldu.

“Genel Kültür ve Bilgi Yarışması”nda ise 11.sınıf öğrencilerimiz Serdar Bayraktar, Mert Can Bilgin ve Alper Erkin Tuncer’den oluşan grup birinciliği elde ederken, ikinciliği 9. Sınıf öğrencilerimiz Yiğit Ege Erbil, Şevval Kazokoğlu ve Kerem Yavuz’dan oluşan grup elde etti.8 grubun mücadele ettiği yarışmada üçüncülüğü ise 11.sınıf öğrencilerimiz Kübra Öztop, Melis Ateş ve Meriç Görkem Turhan’ın oluşturduğu grup elde etti.

Yarışmalarda derece elde eden ve katılan tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.