5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz yazar etkinliğimizde Yazar Mine Soysal ile buluştular.
16 Nisan 2021
7.sınıf öğrencilerimiz atom modelleri ile ilgili etkili bir öğrenme gerçekleştirdiler.
19 Nisan 2021
16 Nisan 2021
19 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak 15 Nisan Dünya Sanat Gününü zengin sanatsal etkinliklerle karşılayıp coşkuyla kutladık.
Dünya Sanat Günü, her yıl 15 Nisan günü kutlanan, sanat etkinliklerinin dünya genelinde düzenlenip cadde ve sokakların sanat eserleri ile süslenildiği bir gün olarak kabul edilmektedir.
Günün anlam ve önemi çerçevesinde birbirinden çarpıcı dünyaca ünlü ressamların tablolarını canlandıran ve ünlü sanat ikonlarının görsel tasarımlarını keyifle oluşturan öğrencilerimiz sanat dolu kareler ortaya koydular. Sanat coşkusunu en içten duygularla yaşayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.
Sanat okulumuzun merkezinde olmaya devam etmektedir. Bu çerçevede öğrencilerimiz farklı teknikler kullanılarak yapılan çalışmalarla yaratıcılıklarını, hayal güçlerini ve duygularını dışa vurma imkanını bulmakta ve sanatsal yönleri geliştirilmektedir.

Video İçin Tıklayınız : Dünya Sanat Günü

#dünyasanatgünü