24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkusu

23 Kasım 2017
TED Ankara Koleji Mezunlar Derneği Korosu ile Nostalji
27 Kasım 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel okulları olarak 24 Kasım Öğretmenler Günümüzü Eski Bağlık Gazinosu’nda düzenlenen bir yemekle kutladık.

Gece, müzik öğretmenleri Nihan Çöklü, Berat Devrim, Yiğitcan Duman ve Özlem İnce’den oluşan quartetin dinletisiyle başladı.

Dinletinin ardından, açılış Konuşmasını yapan Genel Koordinatör ve Lise Müdürü Sayın Ramazan Yıldırım, öğretmenliğin yüce bir meslek olduğunu vurguladığı konuşmasında 50 yıllık köklü bir okul olduğumuzu tüm öğretmenler ve çalışanlarımızla daha pek çok başarılara imza atacağımızı belirtti.

Vakıf Yönetimi adına konuşma yapan Sayın Ramazan Çelik hep birlikte çok büyük bir aile olduğumuzu ve bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek öğretmenlerin gününü kutladı.

Okulumuza emeği geçen ve geçen sene ayrılan öğretmenlerimiz Nurşad Karaçam, Şükran Büyükyıldırım, Naciye Baykal ve bilgi işlem sorumlusu Fatih Terekli’ye plaketleri sunuldu.

Okulumuzda 10.yılını dolduran Lise Müdür Yardımcısı Funda Makas ve Edebiyat dersi öğretmenimiz Gönül Özkıycı’ya 10. Yıl Hizmet Plaketi takdim edildi.

Plaket töreninin ardından da Dans öğretmeni Ayşe İlhan’ın hazırladığı öğretmenlerden kurulu dans topluluğu gösterisi gerçekleşti.

Gece bu yıl için özel bestelenen “TED 50.Yıl Marşı”nın coşku ile seslendirilmesi ile sona erdi.