3. sınıf öğrencilerimiz Anneler Günü etkinlikleri kapsamında kutlama kartı hazırladılar

HIER IST MEINE MUTTER
7 Mayıs 2021
4. sınıf öğrencilerimiz İngilizce anneleri için “Akıllı Kupon Kartlar” hazırladılar.
HIER IST MEINE MUTTER
7 Mayıs 2021

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencilerimiz İngilizce derslerinde, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında sürprizli bir kutlama kartı hazırladılar. Sonrasında ise, annelerini neden çok sevdiklerini ifade ettikleri cümleler yazarak ve kendi el becerilerini kullanarak tasarladıkları bir başka kart hazırladılar. Öğrencilerimiz, Anneler günü vesilesiyle, her birini özenerek, büyük bir mutlulukla hazırlarken, annelerine duydukları güçlü sevgilerini ve onlara en içten teşekkürlerini iletme fırsatı buldular.

#happymothersday