3. sınıf öğrencimiz Yusuf Güney Elmas ilk kişisel sergisi
3. sınıf öğrencimiz Yusuf Güney Elmas ilk kişisel sergisi
Çevrimiçi Dünyada Dijital Denge
17 Mart 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde hayvanları daha yakından tanımak için birçok çalışma gerçekleştirdiler. ‘What can animals do?’ teması kapsamında, hayvanlar ve özellikleri, yaşam alanları, beslenme şekilleri gibi pek çok konuda bilgi sahibi olmak için, çeşitli bilimsel videolar ve belgesellerden alıntılar izlediler, araştırma yazıları okudular. Sonrasında ise, nadir bilinen hayvanlar ile ilgili araştırma yaparak bir poster çalışması hazırladılar ve İngilizce derslerimizde sunum yaparak sınıf arkadaşları ile paylaşımda bulundular.

#ted