‘’Tell Us Something About Your Mom’’

Anaokulu öğrencilerimiz yazar etkinliğinde Sayın Koray AVCI ÇAKMAN ile buluştular.
7 Mayıs 2021
“Benim Annem ,Güzel Annem”
8 Mayıs 2021
7 Mayıs 2021
“Benim Annem ,Güzel Annem”
8 Mayıs 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimiz,İngilizce ve Almanca derslerinde birbirinden anlamlı etkinlikler ile Anneler Gününü kutladılar.

5.sınıf öğrencilerimiz ‘’ Tell Us Something About Your Mom’’ etkinliği ile anneleri ile ilgili kendilerine sorulan cümleleri tamamladılar.

6.sınıf öğrecilerimiz, ‘Write Your Acrostic Name Poem For Your Mother’ etkinliği kapsamında annelerinin adlarını bir kağıda dikey olarak yazıp, uygun sıfatları ve cümlecikleri kullanarak akrostiş şiir yazdılar.

7. sınıf  öğrencilerimiz ise Anneler günü’nün  nasıl ortaya çıktığı hakkında makale okuyup , dünya da nasıl ve ne zaman kutlandığı hakkında bilgi edindiler ve annelerine yapacakları süprizler hakkında konuşarak aktivitelerin tamamladılar.

#happymothersday