7. sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersi “OKU-YORUM”

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu rengarenk bir bayram çoşkusu
22 Nisan 2021
Ortaokulu öğrencilerimiz, İngilizce ve Almanca derslerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu rengarenk bir bayram çoşkusu
22 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersi “OKU-YORUM” projesi kapsamında Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Yaşar Kemâl’in “Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca” ile Adnan Binyazar’ın “On Beş Türk Masalı” adlı eserlerini okuyup incelediler. Yazarlarımızın hayatları ile ilgili videolar izleyerek bir sanatçının yaşamının eserlerinde nasıl izler taşıdığını eleştirel bir bakış açısı getirerek inceleyen öğrencilerimiz, farklı metin türlerinin ayrımına vardılar.

#eğitimdeğiştirir
#ted