9. Sınıf Öğrencilerimiz, Yüzey Gerilimi deneyi gerçekleştirdi.

Anaokulu öğrencilerimiz, yaratıcı hikaye saatinde
 Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinliği
Anaokulu öğrencilerimiz, yaratıcı hikaye saatinde
 Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinliği
1 Aralık 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9. sınıf öğrencileri fizik dersi Madde ve Özellikleri ünitesi kapsamında Yüzey Gerilimi deneyi gerçekleştirdiler. Derste öğrendikleri konuyu pekiştirebilmek adına günlük hayattan rahatlıkla ulaşabilecekleri ve sık olarak kullanılan malzemeler ile birlikte yüzey gerilimine etki eden faktöreleri ve bu faktörlerin nasıl etki ettiklerini gözlemleyebilmek için Fizik Öğretmenimiz Cemre TOMAÇ ile birlikte laboratuvarda deney gerçekleştirdiler. Süreç öncesinde, içerisinde ve sonrasında sorular ile birlikte sorgulama yaparak konunun pekiştirilmesini tamamladılar.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted #biyp #yüzeygerilimi #surfacetension

Video İçin Tıklayınız : Yüzey Gerilim