“9.Sınıflarımızın Bülent Ecevit Üniversitesi Gezisi”

“5.Sınıflar arası Basketbol Turnuvası”
14 Nisan 2023
“6.Sınıflar arası Basketbol Turnuvası”
14 Nisan 2023
“5.Sınıflar arası Basketbol Turnuvası”
14 Nisan 2023
“6.Sınıflar arası Basketbol Turnuvası”
14 Nisan 2023

Bilim İnsanı Yetiştirme Programı kapsamında düzenlenen gezide, TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9.sınıf öğrencilerimiz Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ni ziyaret ettiler. Fen Fakültesi içinde yer alan Matematik bölümünde seminere katıldıktan sonra fizik, kimya, biyoloji laboratuvarında akademisyenler eşliğinde deney yaptılar. Gezinin devamında Grizu-263 ve B-Dispate Uzay Takım üyeleri ile buluşan öğrencilerimiz bu takımlar hakkında bilgi edindiler. Gezinin son kısmında Mühendislik fakültesine giden öğrencilerimiz fakülte içindeki farklı bölümlerin işlevleri ve çalışma alanları hakkında akademisyenler tarafından bilgilendirildiler. Üniversite-okul işbirliğini hedefleyen ulusal ve uluslararası alanda başarılı akademisyenler ile öğrencilerimizi buluşturan bu gezi okulumuz öğrencileri için ilham kaynağı olmuştur.

#tedkdzereğlikoleji #tedliolmakayrıcalıktır #eğitimdeğiştirir #ted

Video İçin Tıklayınız : Üniversite Gezisi