9. Temel Eğitim Sempozyumu

7. Sınıf öğrencilerimiz Dünya Felsefe günü kapsamında ‘ Try to change yourself, not the World’ Konulu Çalışmaları
1 Aralık 2018
İstanbul Üniversiteler Gezisi
5 Aralık 2018
1 Aralık 2018
İstanbul Üniversiteler Gezisi
5 Aralık 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları yönetici ve öğretmenleri, Türkiye Özel Okullar Derneği Okul Öncesi ve İlkokul Komisyonu üyelerinin işbirliği ile 1 Aralık 2018 Cumartesi günü düzenlenen 9. Temel Eğitim Sempozyumuna Terakki Vakfı Özel Okullarının ev sahipliğinde katıldılar. Öğretmenlerimiz “Eğitimde Değerler” konulu sempozyumda çeşitli panel ve çalıştaylara katıldılar ve alanlarında yetkin akademisyenlerin ve uzmanların panel ve çalıştaylarında değerli paylaşımlarda bulundular.

Türkiye Özel Okullar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve ev sahibi okul Terakki Vakfı Okullarının genel müdürlerinin açılış konuşmaları ile başlayan sempozyum, Prof.Dr. İpek Gürkaynak’ın açılış konferansıyla devam etti. Paralel Çalıştaylarda ve Panellerde Türkiye’nin pek çok üniversitesinde halen akademisyenlik görevlerini sürdüren birbirinden değerli akademisyenler, Türkiye Felsefe Kurumu kurucularından ve Çocuklar İçin Felsefe Birimi Başkanı Nuran Direk gibi değerli öğretmenler, pek çok paylaşımlarda bulundular.