Aileler Okulda Etkinliği

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yeni Yıl Mesajı
1 Ocak 2019
Yıldız Erkek Basketbol takımımız Okul Sporları Turnuvasına Galibiyetle Başladı.
4 Ocak 2019
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yeni Yıl Mesajı
1 Ocak 2019
Yıldız Erkek Basketbol takımımız Okul Sporları Turnuvasına Galibiyetle Başladı.
4 Ocak 2019
    TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 1. Sınıf öğrenci ve velilerimiz, 26 Aralık 2018 Çarşamba günü ‘’Aileler Okulda Etkinliğini’’ gerçekleştirdi. 6 istasyondan oluşan etkinlikte öğrencilerimiz ve aileleri bir okul gününü birlikte geçirdiler.  Sınıf Öğretmenleri ile ‘’Toplama İşlemi Kartı’’,İngilizce dersinde, ‘’Fruit Salad’’, Laboratuvar istasyonunda ‘’Doğal Diş Macunu’’ Müzik dersinde ‘’Boom Marker’’ ile ritim çalışması,  Oyun ve Fiziki Etkinlikler dersinde, ‘’ Parkur’’  çalışması, Görsel Sanatlar dersinde ‘’Ayraçlardan Sanat’’ etkinliklerini yaparak keyifli vakit geçirdiler. Velileri ile birlikte öğlen yemeklerini yemekhanede yiyen öğrencilerimiz, bir okul gününü aileleri ile birlikte geçirmiş olmaktan mutluluk duydular.