Anaokulu öğrencilerimiz ile eğlenceli ve eğitici güzel bir haftaya merhaba dedik.

7. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri derslerinde, “direnç” konusunu tekrar edip laboratuvar etkinlikleri ile çalışmalarını desteklediler.
1 Eylül 2021
KİTAP HER YERDE
2 Eylül 2021
1 Eylül 2021
KİTAP HER YERDE
2 Eylül 2021

TED Kdz Ereğli Koleji Anaokulu öğrencilerimiz ile içeriğine bolca oyun ve etkinlikler sığdırdığımız Cimnastik, Temel Hareket Eğitimi, Müzik, Görsel Sanatlar dersleriyle eğlenceli ve eğitici  güzel bir haftaya merhaba dedik.

Arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışan ,TED Koleji kültürünü tanımaya başlayan mini TED’lilerimiz yeni Eğitim Öğretim yılının ilk günlerinin tedirginliğini de üzerlerinden atmış oldular.

#eğitimdeğiştirir
#ted