Ortaokul Öğrencilerimizle 23 Nisan Töreni

Anaokulu ve İlkokul Öğrencilerimizle 23 Nisan Töreni
Lise Öğrencilerimizle 23 Nisan Töreni
23 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı  Özel İlkokulu  1.Sınıf öğrencileri İngilizce dersinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Atatürk’ü İngilizce olarak tanıtarak İngilizce uygulama becerilerini de geliştirme fırsatı yakaladılar. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak TBMM’ nin açılışının ve Ulusal Egemenliğimizin 101. yılını Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün çocuklarımıza armağan ettiği bayramımızı çevrimiçi gerçekleştirdiğimiz törenlerimiz ile coşkuyla kutladık. Tören programımızda farklı renkleri, becerileri, dansları, şarkıları, sözleri ile yer alan öğrencilerimizi ve kutlama programımızda emeği olan tüm TED Ailesi üyelerine teşekkür ediyor, dünyanın en büyük lideri Atamızı saygıyla, minnetle anıyor O’ na şükranlarımızı sunuyoruz.

Yaşasın 23 Nisan! Yaşasın Çocuklar! Yaşasın Ulusal Egemenlik!
#23nisan #ted #türkeğitimderneği #fırsateşitliği #eğitimdeğiştirir #23nisanulusalegemenlikveçocukbayramı #ulusalegemenlik101yaşında