Anaokulu ve Ortaokul 8.sınıf öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması

Ortaokulu öğrencilerimiz, İngilizce ve Almanca derslerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği
22 Nisan 2021
TED Stage Lise’de iki mükemmel performans.
23 Nisan 2021
22 Nisan 2021
TED Stage Lise’de iki mükemmel performans.
23 Nisan 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anaokulu ve Ortaokul 8. sınıf öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşku ve heyecanını yaşadılar. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarını Anaokulu ve İlkokul Müdürümüz Funda MAKAS ve Ortaokul Müdürümüz C.Sahir AKÇAKOCA yaparken sevgili öğrencilerimizin bayramlarını kutlayarak mutluluklarına ortak oldular. Yüz yüze eğitimde K12 bütünlüğündeki tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ay yıldızlı balonlar uçurarak egemenliğimizin sonsuzluğuna ışık oldular.

#23nisan
#ulusalegemenlikveçocukbayramı