Briç Şampiyonası’ndan Ödüllerle Döndüler

17 Haziran 2019
Öğretmenlerimiz, Sedat Örsel’le Buluştu
26 Haziran 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları öğrencilerimiz, Mersin’de düzenlenen Türkiye U16 Briç Şampiyonası’nda iki ayrı kategoride Türkiye ikinciliğini kazandılar. 15 Haziran-21 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmalarda, öğrencilerimiz Arda Argun, Eren Aslan, Rüzgar Ada Arkun ve Mehmet Keleş’ten oluşan takımımız Türkiye U16 Takım Şampiyonası Türkiye 2.’si, yine Arda Argun ve Eren Aslan’dan oluşan ikili takımımız da Türkiye İkili Briç Şampiyonası Türkiye 2’.si olmayı başardı. İkili Briç turnuvasının Türkiye 3.’sü de öğrencilerimiz Egemen Çivici ve Duru Naz Muti’den oluşan takım oldu.

Türkiye Şampiyonası’nda öğrencilerimiz ayrıca, Türkiye 4.’lüğü, 5.’liği, 8.’liği, 9.’luğu ve 10.’luğu kazandılar.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.