FLL Takımı Aquamarine Proje Çalışması

21 Ocak 2019
Fen Bilimleri Teknoloji İle Yarışıyor
23 Ocak 2019

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları FLL takımı Aquamarine  Bülent Ecevit Üniversitesi Uzay Takımı Grizu 263 ile görüşme gerçekleştirdi.

NASA’nın gerçekleştirdiği yarışmada Dünya 2.si olan Grizu 263 takımı üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan takımımız, onların projelerini dikkatle dinleyerek deneyim ve bilgilerini arttıran bir gün geçirdi. Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu’ nun da  öğrencilerimizle buluştuğu ziyarette, FLL takımımız Değerli Dekanımız ile  hem üniversite hem de gelecek hakkında sohbet etme fırsatı da yakaladı.
Takımımızı kabul ederek deneyimlerini paylaşan ve projemize destek olan  Sayın Dekanımıza,  Uzay Takımı Grizu 263 takımına   teşekkürlerimizi sunuyoruz.

#aquamarineted

#grizu263