“Atatürk’ün Işığında Cumhuriyet Sevgisi”konulu resim yarışması düzenlemiştir.

“Atatürk’ün Işığında Cumhuriyet Sevgisi”konulu şiir, öykü, kompozisyon yarışması düzenlemiştir.
25 Ekim 2021
Ortaokulumuzun 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu, okulumuz Sanat Sokağı’nda gerçekleştirildi.
25 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, Görsel Sanatlar Zümresi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasında emek veren Yüce Türk Halkı’nın bize mirası olan cumhuriyete sahip çıkmak ve cumhuriyet coşkusunu yaşatmak adına ortaokul öğrencilerimiz arasında “Atatürk’ün Işığında Cumhuriyet Sevgisi”konulu resim yarışması düzenlemiştir.

.

#tedliolmakayrıcalıktır