Haydi Kodlamaya!

4 Ekim 2019
“Okulumuzda Hayat” Ziyareti
8 Ekim 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak Avrupa Birliği Kod Haftası etkinliklerine katılıyoruz. Her okuldaki her öğrencinin tıpkı biyoloji, kimya veya matematik gibi bilgisayar bilimlerini öğrenme fırsatına kavuşması ilkesi çerçevesinde kutlanan AB Kod Haftası’nda, herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmek amaçlanıyor.

05-20 Ekim 2019 tarihleri arasında  kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair anlayışımızı genişletmemize, yeni fikirleri keşfetmemize, yenilikler için becerilerimizi ve yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olmak amacıyla tüm Avrupa ülkelerinde kutlanan kod haftasında TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak konum bildirimimizi yaptık. Siz de code.org internet adresine girerek Saat Kodu’ndan yaşınıza uygun kodlama etkinliklerini yapabilirsiniz.

Katılımınızı fotoğraflandırıp gönderinizin yorumunda  #tedkdzereglikolejikodluyor #codeWeekEU #codeEU  hashtaglerini kullanarak  @tedkdzereğlikoleji ‘ni

etiketlemeyi unutmayın!