İlk Gün Heyecanı

TEOG Bilgilendirme Toplantımızı Gerçekleştirdik.
10 Eylül 2017
9. Sınıf Oryantasyon Çalışmamız
15 Eylül 2017

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 2017-2018 eğitim öğretim yılı 11.09.2017 Pazartesi günü oryantasyon programımız başlamıştır.
Temel Eğitim Okul Müdürü Devrim KÖKTUĞ, Ortaokul müdür yardımcısı C. Sahir AKÇAKOCA yeni eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilere başarılar diledi. Velilerin mutluluklarına ortak oldu. 5.sınıf öğrencilerimiz uyum programı çerçevesinde büyük heyecan ve coşkuyla öğretmenleriyle branş öğretmenleri ile tanışıp oryantasyon programına başladı. Oryantasyon programı içeriğinde 5/6 yaş ve 1. sınıf açılış töreni gerçekleştirildi.

Törende Temel Eğitim Okul Müdürü Devrim KÖKTUĞ, ortaokul müdür yardımcısı C. Sahir AKÇAKOCA, ilkokul müdür yardımcısı Alper DEMİR, velilere, öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dileyerek okul bahçesinde kura çekilişi gerçekleşti. Beş ve altı yaşlarındaki anasınıfı öğrencilerimizin, birinci sınıf öğrencilerimizin ve velilerimizin heyecanları, sevinçleri görülmeye değerdi. Yapılan kura çekilişi sonucunda sınıfları belirlenen minik öğrencilerimiz sınıf öğretmenleriyle birlikte yeni eğitim öğretim yılına başladılar.

TED Kdz Ereğli Vakfı Özel Okulları yönetici ve öğretmenleri olarak yeni eğitim öğretim yılının yepyeni başarılara sahne olmasını diliyoruz.

Atatürk