İlköğretim Okulumuzun 2017-2018 Genel Kurulunu, Gerçekleştirdik

6. Sınıf Öğrencilerimiz, İngilizce Derslerinde “Münazara” Çalışmalarına Başladılar
18 Ekim 2017
12. Sınıf Öğrencilerimizin ANKARA Üniversiteler Gezisi
23 Ekim 2017
18 Ekim 2017
12. Sınıf Öğrencilerimizin ANKARA Üniversiteler Gezisi
23 Ekim 2017

13 Ekim 2017, Cuma günü İlköğretim okulumuzun genel kurulunu, büyük bir veli katılımıyla gerçekleştirdik. Okul Müdür Yardımcımız Sayın Sahir AKÇAKOCA Açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Bir önceki okul aile birliğine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

2016-2017 Eğitim – Öğretim yılı Okul Aile Birliği Başkanı Burçin YÜRÜTEN, yaptıkları çalışmaları, faaliyetleri, düzenledikleri etkinlikleri anlattı.

2017-2018 Eğitim – Öğretim yılı için oylamaya geçildi ve Okul Aile Birliği Yönetimi şu şekilde sonuçlandı:

Okul Aile Birliği Başkanı                      : Adalet AYDIN

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı : Didem ERDEM

Okul Aile Birliği Sekreterliğine         : Fidan ÖZTÜRK

Okul Aile Birliği Saymanı                    : Füsun YAZGAN

Okul Aile Birliği Üyesi                          : Burçin YÜRÜTEN

Denetim Kurulu                                    :  Alev ASLAN       seçilmiştir.

Yeni Okul Aile Birliğimize başarılar dileriz.