İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz, Word Wizards’ta yarıştı.

Ortaokul Yıldız Erkek Basketbol Takımımız, galibiyetle başlangıç yapmıştır.
17 Aralık 2021
Genç Kız A voleybol takımımız il finallerinde yarı final maçını kazanıp final müsabakası oynamaya hak kazanmıştır.
20 Aralık 2021
Ortaokul Yıldız Erkek Basketbol Takımımız, galibiyetle başlangıç yapmıştır.
17 Aralık 2021
20 Aralık 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz, Word Wizards’ta yarıştı. Lise Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 2,3,4,5 ve 6. sınıf öğrencilerimizin karmasından oluşan Red ve White Team’in yarıştığı Word Wizards heyecanına okul arkadaşları ve aileleri de ortak oldu. Öğrendikleri İngilizce ve Almanca kelimeleri pekiştiren ve eğlenen öğrencilerimizin mücadelesinde RED Team galip geldi. Word Wizards yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen yabancı diller zümresi öğretmenlerimizi kutluyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted