İngilizce öğretmenlerimiz ELT (English Language Teaching) Konferansı’na katıldılar.

‘Teknoloji Bağımlılığı ve Siber Zorbalık’
24 Mayıs 2021
Sosyal Güvenlik Kurumu’ ndan Okulumuza Ödül !
‘Teknoloji Bağımlılığı ve Siber Zorbalık’
24 Mayıs 2021
Sosyal Güvenlik Kurumu’ ndan Okulumuza Ödül !
24 Mayıs 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları İngilizce öğretmenlerimiz, Türk Eğitim Derneği’nin yabancı dil eğitimi alanında, dünyadaki son gelişmeleri takip etmek ve TED Okulları öğretmenlerinin sınıf içi uygulamalarını meslektaşlarıyla paylaşmalarını sağlamak amacıyla her sene düzenlediği ELT (English Language Teaching) Konferansı’na katıldılar.TED XII. ELT Konferasında, İngilizce Ögretmenimiz Gamze Ünsal Sarı değerli katkılarıyla organizasyon ekibinde yer aldı. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen ELT konferansının “Full Speed Ahead: The Present is Already Past‘’ temalı bölümünde, İngilizce Öğretmenimiz ve Öğretmen Eğitmenimiz Pınar Egeli “Zero Paper Lesson Planning” konulu sunumu ile gereksiz kağıt tüketimine dikkat çekerek atık kağıtlarla yapılabilecek birbirinden farklı konuşma ve yazma becerilerini geliştirmeye yönelik etkin ve eğlenceli aktiviteler paylaştı.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir