KETMUN kulübü öğrencilerimiz 2. Çevrimiçi KETMUN’21 Konferansını başarıyla tamamladılar.

TED Stage Ortaokul’da iki mükemmel performans.
2 Mayıs 2021
Anaokulu öğrencilerimiz, Paul Klee’nin eserlerini muhteşem bir şekilde yorumladılar.
3 Mayıs 2021
TED Stage Ortaokul’da iki mükemmel performans.
2 Mayıs 2021
3 Mayıs 2021

TED Kdz.Ereğli Koleji Lisesi KETMUN kulübü öğrencilerimiz; 30 Nisan-02 Mayıs 2021 tarihleri arasında yoğun bir emek harcayarak düzenledikleri 2. Çevrimiçi KETMUN’21 Konferansını başarıyla tamamladılar.
Uluslararası konferansımıza diğer ülkelerden de katılan öğrencilerin çoğunlukta olduğu 103 delege katılım göstermiştir. 02 Mayıs 2021, Pazar akşamı yapılan kapanış töreninde komitelerde başarılı olan öğrenciler, komite başkan ve yardımcılarından ödüllerini almışlardır.
KETMUN Kulübü öğrencilerimiz ile gurur duyuyor ve bu uluslararası başarılarını kutluyoruz. Emeği geçen lise İngilizce Öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.
@ketmunofficial
#ketmun