Nafi Atuf KANSU kompozisyon yarışması

“TED Stage”
10 Nisan 2023
3.sınıf öğrencilerimiz, ”Fidan Dikme” etkinliğine katıldılar.
“TED Stage”
10 Nisan 2023
3.sınıf öğrencilerimiz, ”Fidan Dikme” etkinliğine katıldılar.
10 Nisan 2023

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrencileri edebiyat ve sanat alanında da ödülleri toplamaya devam ediyor.

TED Karabük Kolejinin düzenlemiş olduğu Nafi Atuf KANSU kompozisyon yarışmasında okulumuz 9/A sınıfı öğrencilerinden Ecrin Naz SARIKAŞ üçüncü olmuştur. Yarışmaya katılan 9/C sınıfı öğrencimiz Ege Demirer katılım belgesi almıştır.

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabul edildiği günü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz 10/B sınıfından Duru Ilgın ÖZKAN ikinci olmuştur. Düzenlenen resim yarışmasında 9/A sınıfı öğrencilerinden Melis SÖNMEZ mansiyon ödülü almıştır.

Yarışmalara katılım gösteren ve yarışmalarda başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted