Öğrencilerimiz, Antalya’da JMUN Konferansı’ndaydı

28 Mayıs 2019
Language Day Etkinliğimizi Gerçekleştirdik
29 Mayıs 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Junior Model United Nations (JMUN) Kulübü öğrencilerimiz , TED Antalya Koleji’nde  24-26 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen konferansta okulumuzu başarılayla temsil ettiler.

Okulumuz 7. sınıf öğrencilerimiz Asmin Altürk, Çağan Avcı, Duru Doğan, Ege Biçici ve Ezgi Tülek,  TED Antalya Koleji’nde gerçekleştirilen ve resmi dilin İngilizce olduğu JMUN Konferansı’nda,  önceden  belirlenmiş olan konular hakkında temsil ettikleri ülkelerin politik durumlarına göre  farklı okullardan gelen öğrencilerle oluşturdukları komitelerde münazaralar yaptılar. Öğrencilerimizin konferansta yaptığı konuşmalar beğeni topladı. Öğrencimiz Çağan Avcı, “En İyi İkinci Delege – The Outstanding Delegate” seçildi.

Öğrencilerimizi kutluyoruz.