Öğrencilerimizden Kompozisyon ve Şiir’de İlçe Dereceleri

Sadun Su Hocamızı Kaybettik
Öğrencilerimize PDR Sunumları
6 Kasım 2019

10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Elif Efe, 7-8. sınıflar kategorisinde kompozisyon dalında, ilçe 3.sü,  7.sınıf öğrencisi Nehir Kozak, 7-8. sınıflar kategorisinde şiir dalında ilçe 3. sü, 6. sınıf öğrencisi Ecrin Naz Sarıkaş da 5-6.sınıflar kategorisinde kompozisyon dalında ilçe 3.sü oldu.

Okulumuz Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Nilay Hanlıoğlu ile Ortaokul Müdürü Sahir Akçakoca,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında 5-6.sınıflar kategorisinde ilçe 1.’si olan Tuana Aksoy’la birlikte dereceye giren öğrencilerimizi kutlayarak, başarılarının devamını diledi.