Öğrencilerimize YKS hazırlık süreci anlatıldı..

Başarmak için; inan, ritmi yakala, asla vazgeçme ve sabırlı ol.!
25 Ağustos 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 9.10. ve 11. Sınıf öğrencilerimize, okul müdürümüz Sn.Alper DEMİR , Türkçe-Sosyal Zümre Başkanımız Sn.Selim Bayrak , Matematik-Fen zümre başkanımız Sn.Rıfat İlhan, Rehber öğretmenimiz Sn.Tuğçe DURMUŞ tarafından uyum programı çerçevesinde sunumlar gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize YKS hazırlık sürecinin 9.sınıftan başlayarak akademik ciddiyet istediği mesajı verildi.Esas olanın “Devamlılık” olduğu önemle belirtildi.Ayrıca rehberlik biriminin işleyişi ve okuldaki akademik ve sosyal yaşantıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunularak, öğrencilerimizin merak ettikleri sorular yanıtlandı.Sağlıkla ve başarılarla dolu bir yıl dileği ile öğrencilerimizle motivasyonu yüksek bir başlangıç yapıldı.

#tedkdzereğlikoleji
#eğitimdeğiştirir