2021-2022 Eğitim Öğretim yılında görev alacak olan Lisemizin Okul Aile Birliği üyeleri belirlendi.

Lise ögrencilerimizin Cambridge ve TOEFL Junior başarısı.
19 Ekim 2021
Öğrencilerimiz çalgı eğitiminde kazandıkları öğretileri TED STAGE ile sergiliyorlar.
19 Ekim 2021
Lise ögrencilerimizin Cambridge ve TOEFL Junior başarısı.
19 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurulu konferans salonumuzda gerçekleştirilerek 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında görev alacak olan Okul Aile Birliği üyelerimiz belirlendi. Kurulda, Lise Müdürü Sayın Funda Makas tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği üyelerine geçtiğimiz yıl yürüttükleri faaliyetlerinden dolayı teşekkür edildi. Ardından 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği çalışmaları oy birliği ile ibra edildi.Geçen sene başarılı çalışmalarıyla bizlere destek olan Okul Aile Birliği yönetimine şükranlarımızı sunuyor, yeni seçilen Okul Aile Birliği yönetimine başarılar diliyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted