2.sınıf öğrencilerimiz, Hayat Bilgisi dersinde okulumuzun hangi cadde, sokak ve mahallede bulunduğunu da deneyimlediler.
14 Ekim 2021
İlkokulu Öğrencilerimiz, Sınıf Öğrenci Temsilcilerini seçtiler.
14 Ekim 2021
İlkokulu Öğrencilerimiz, Sınıf Öğrenci Temsilcilerini seçtiler.
14 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimizin pandemi sürecindeki temizlik alışkanlıklarını pekiştirmek ve kişisel sorumluluklarını daha iyi takip edebilmelerini sağlamak amacıyla okulumuzda “Temiz Sınıf” projesi uygulanmaktadır. Eylül ayı boyunca yapılan denetlemeler sonucunda 4/A sınıfı eylül ayının en temiz sınıfı seçilmiştir.Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

#eğitimdeğiştirir
#ted