TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı öğrencileri hayvan sever bireyler olarak yetişiyor.

Anaokulu öğrencilerimiz ,Fen Bilgisi ve Laboratuvar dersinde “Akciğerlerim” etkinliği yaptılar.
8 Ekim 2021
2. Sınıf öğrencilerimiz, Fen Bilimleri ve Laboratuvar dersinde ateşin hava olmadan yanmayacağını öğrendiler.
9 Ekim 2021
8 Ekim 2021
9 Ekim 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 2.Sınıf öğrencilerimiz,  “Hayvanları Koruma Günü “etkinikleri kapsamında  İngilizce dersinde sevdikleri hayvanların maskelerini hazırlayarak farkındalık oluşturmayı hedeflediler.Bilgi ve eğlenceyi bir araya getiren  Kolejliler ayrıca  hayvan dostu olmanın önemini pekiştirdiler. TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı öğrencileri hayvan sever bireyler olarak yetişiyor..