11. sınıf öğrencilerimiz,TYT- AYT’ ye yönelik çalışmalarında her hafta çarşamba günleri iki saat soru çözümü yapıyor.

İlkokul öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan Cambridge sınavlarında üstün başarı sergilediler.
7 Ekim 2021
5. Sınıf öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersinde Ay’ın Evrelerini öğrendiler.
8 Ekim 2021
7 Ekim 2021
5. Sınıf öğrencilerimiz, Fen Bilimleri dersinde Ay’ın Evrelerini öğrendiler.
8 Ekim 2021

Başarıya giden yolun düzenli ve sistemli çalışmaktan geçtiğine inanan TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 11. sınıf öğrencilerimiz, TYT- AYT’ ye yönelik çalışmalarında kendilerini daha da geliştirebilmek ve yapamadıklarının üstüne daha çok gitmek için her hafta çarşamba günleri iki saat soru çözümüyle yapıyor. Ders bazında yapamadıkları soruları dersin öğretmenleriyle bire bir soru çözümü yaparak kazanım eksiklerini gideren öğrencilerimiz, üniversite yolculuğundaki zorlu süreçte geleceklerine emin adımlarla ilerliyorlar.

#eğitimdeğiştirir
#ted