Okul Aile Birliklerimiz, Bir Meşale Yaktı!

CommitTED Dergisi’nde 4 Öğrencimizden İngilizce Makale
17 Haziran 2019
Briç Şampiyonası’ndan Ödüllerle Döndüler
24 Haziran 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul Aile Birlikleri, Türk Eğitim Derneği “10.000 Genç Meşale, Daha Aydınlık Türkiye” kampanyası kapsamında başarılı ancak maddi olanakları yeterli olmayan öğrenciler için burs fonuna katkıda bulunarak bir öğrencinin tüm eğitim masraflarını karşıladı.

Okul Aile Birlikleri üyelerimiz, yıl boyunca düzenledikleri çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla sağladıkları bu katkı ile TED Tam Eğitim Burslu bir öğrencinin geleceğine katkı sağladılar.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun teşekkürü, Genel Koordinatör ve Lise Müdürümüz Nilay Hanlıoğlu tarafından Okul Aile Birlikleri yöneticilerimize iletildi.

Bu anlamlı katkı nedeniyle Okul Aile Birlikleri üyelerimizi, velilerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.