Ortaokulu öğrencilerimiz ile ‘Language Week’ etkinliği gerçekleştirildi.

T.C. Kdz.Ereğli Kaymakamlığı’ ndan Okulumuza Teşekkür Belgesi verildi!
24 Mayıs 2021
9 ve 10.sınıf öğrencilerimiz ile ‘Language Week’ etkinliği gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2021
T.C. Kdz.Ereğli Kaymakamlığı’ ndan Okulumuza Teşekkür Belgesi verildi!
24 Mayıs 2021
9 ve 10.sınıf öğrencilerimiz ile ‘Language Week’ etkinliği gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu öğrencilerimiz ile yabancı dil derslerinde çevrim içi olarak ‘Language Week’ etkinliği gerçekleştirildi.

TED Okullarının oldukça önem verdiği yabancı dil öğrenimi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla öğrencilerimizin hem İngilizce hem de Almanca dilini eğlenerek aktif bir şekilde kullanacakları etkinlikler hazırlandı.  Language Week kapsamında ‘’ Guess What, Think Outside of the Box, Hidden Pictures, Tell A Story, Guess With The Emojies, Hang man, Spelling Bee vb.” kelime oyunları planlandı ve mentimeter uygulaması üzerinden quiz show düzenlendi. Almanca derslerinde ise Kahoot, Mentimeter gibi uygulamalarda çeşitli etkinlikler ve almanca kelimelerle Rechtschreibspiele, hangman, guess what gibi kelime oyunu etkinlikleri gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdikleri ve oyunlar aracılığıyla öğrendiklerini tekrar etme fırsatı buldukları eğlenceli bir haftayı geride bıraktılar.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir