Parkur Etkinliğinde Çok Eğlendik

26 Nisan 2019
Modern Pentatlon Türkiye Birinciliği Müsabakaları
29 Nisan 2019

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimizin sonuncusunu eğlenceli bir parkur programı ile tamamladık. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla futbol sahamızda gerçekleştirilen ve velilerimizin de izlediği etkinlikte öğrencilerimiz, duvar boyama, halat çekme, kaşıkla pinpon topu taşıma, dart oyunu, survivor parkuru gibi aktivitelerde bulundular.

Pamuk şeker, Osmanlı macunu, mısır ve elma şekeri yiyerek eğlenen öğrencilerimizin bu etkinliğine Okulumuz Okul Aile Birliği Üyeleri de eşlik etti. Okul Aile Birliklerimiz, düzenledikleri kermeste elde edilen geliri, Türk Eğitim Derneği’nin “10 Bin Genç Meşale” burs kampanyasına bağışlayarak başarılı  ancak maddi durumu yeterli olmayan öğrencilerin nitelikli eğitime kavuşması için katkı verdiler.

#tedkdzereğlikolejisks