‘TAKE A LOOK’ dergimizin kasım sayısı yayında!

Türk Eğitim Derneği Genel Başkanımız Sayın Selçuk Pehlivanoğlu TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Salih Cem Oral’ı makamında ziyaret etti.
30 Kasım 2021
Okulumuz, Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğinde güzel sonuç elde etti.
1 Aralık 2021
30 Kasım 2021
1 Aralık 2021

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerimizin değerli çalışmalarından oluşan ‘TAKE A LOOK’ isimli İngilizce ve Almanca dergimizin kasım sayısı yayında!Öğrencilerimizin özgün çalışmalarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan dergimiz, İngilizce bulmacalar, kelime oyunları, Atatürk temalı çalışmalar, 24 Kasım Öğretmenler günü temalı röportaj, akrostiş şiirler ve daha birçok farklı keyifli içerikten oluşmaktadır. Çalışmalarını yollayarak dergimize katkıda bulunan her öğrencimizi tebrik ediyor, yabancı dildeki başarılarının devamını diliyoruz. Keyifle okumanızı dileriz.

Dergimiz İçin Tıklayınız : TAKE A LOOK”