TANITIM GÜNLERİMİZ BAŞLADI.

“Servetifünun’dan TED ‘e Pitoresk” yarışması
10 Şubat 2022
Yağmur Aksoy’un karışık teknik eserlerinden oluşan “Deneysel Portre Yaklaşımları” Sergisi
14 Şubat 2022
“Servetifünun’dan TED ‘e Pitoresk” yarışması
10 Şubat 2022
14 Şubat 2022

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Okul Tanıtım Günümüz 12 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirildi. Veli ve öğrenci adayı ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım günümüzde, anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerimizdeki akademik ve sosyokültürel çalışmalarımız, kurulan istasyonlarda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından anlatıldı.TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak; tanıtım Günlerimize yoğun ilgi gösteren tüm aday velilere çok teşekkür ederiz.Haftaya son tanıtım günümüz olan 19 Şubat Cumartesi günü 13.00-16.00 arasında yapılacak tanıtım günlerimize bekleriz.

#tedliolmakayrıcalıktır
#eğitimdeğiştirir