TED Kdz.Ereğli Koleji 6.Sınıflar İle “Read And Share” Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

TED Kdz.Ereğli Kolejinde  İngilizce Derslerimizde Akran Değerlendirmesine Önem Veriyoruz
25 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji , Yaratıcı 4.Sınıflar İngilizce Kulübünde Eğlenceli Etkinliklere Yer Veriyor.
25 Aralık 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji 6. sınıflarımız ‘English Club’ kulübü öğrencilerimiz, sene başından bu yana İngilizce öğretmenlerinin belirlediği kitaba (Robin Hood) yönelik çalışmalar yaptılar. Kulüp saatinde kitabı okuyup, tartışıp, çeşitli çalışmalarla kitabı iyice inceleyen öğrencilerimiz , velilerimizin de katılımıyla “Read and Share” etkinliğimizi gerçekleştirdiler. Kulüp öğretmenlerimizin yönettiği etkinlikte, öğrencilerimiz çalışmalarını gösterme fırsatı buldular. TED Kdz Ereğli Koleji olarak, velilerimizi de dahil ettiğimiz konuşma etkinliğimiz ile dili işlevsel olarak kullanabileceğimiz bir ortam yaratarak, öğrencilerimizin özgüvenlerini artıracak bir etkinlik daha gerçekleştirdik.