TED KDZ Ereğli Koleji Geleneksel 9.Üniversite Tanıtım Fuarı

3 Mart 2017
Velilerimiz İle Oku- Yorum
6 Mart 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından 3 Mart 2017 tarihinde  “9.Üniversite Tanıtım Fuarı” düzenlendi. 19 farklı üniversite tanıtım stantlarında broşür ve tanıtım kitapçıkları eşliğinde kendilerini, bölümlerini tanıtmışlardır.

Düzenlediğimiz fuarımıza TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi öğrenci ve velilerimiz yoğun katılım sağlamışlardır. Öğrenciler üniversite temsilcileri ile tanışarak, üniversitelerin genel yapısı, imkânları, puanları ve bölümlerin içerikleri hakkında bilgi sahibi olmuşlardır. Öğrenciler edindikleri deneyimler ile kendilerine mesleki alanda yol haritası belirlemede fikir sahibi oldular.

TED KDZ. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi olarak 03 Mart günü düzenlediğimiz Üniversite Tanıtım Fuarı etkinliğimize katılım sağlayan üniversiteler:

TED Üniversitesi
Sabancı Üniversitesi
Bilgi Üniversitesi
İTÜ Üniversitesi
Yeditepe Üniversitesi
Okan Üniversitesi
Özyeğin Üniversitesi
Bülent Ecevit Üniversitesi
Kadir Has Üniversitesi
Işık Üniversitesi
İstanbul Aydın Üniversitesi
Nişantaşı Üniversitesi
Gelişim Üniversitesi
Beykent Üniversitesi
Düzce Üniversitesi
Bahçeşehir Üniversitesi
Adnan Menderes Üniversitesi
Atılım Üniversitesi
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi

Organizasyonu düzenleyen Ortaokul Rehber Öğretmeni Mahmud TAŞ’a, Lise Rehber Öğretmeni Esra KURU’ya, PDR Bölüm Başkanı Esra Nur ÜÇKOL’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.