TED Kdz.Ereğli Koleji Lise ve Temel Eğitim Okul Aile Birlikleri Tarafından 50.Yıl Kutlamaları Kapsamında Gerçekleştirilen “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” Kabare Gösterisi.

MEVLANA’nın 744.VUSLAT Yıldönümü Anma Etkinliğimiz
17 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu Müdürümüz Öğrencilerimiz İle Tanıştı ve Paylaşımlarda Bulundu
19 Aralık 2017

TED Kdz.Ereğli Koleji  Lise ve Temel Eğitim Okul Aile Birlikleri tarafından Okulumuzun 50.yıl kutlamaları kapsamında Nükhet Duru’nun hayatını ,yaşadıklarını, acı ve tatlı anılarını da anlattığı “ Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” kabare gösterisi, Erdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Gösteri öncesi TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan Yıldırım konuşmasında ; ERDEMİR Genel Müdürü ve Vakıf Başkanı Sayın Sedat Orhan’a , programa katılan Genel Müdür Yardımcısı Sayın Nezih Tunalıtosunoğlu’na ve ERDEMİR üst yönetimine , TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kuruluna , Lise ve Temel Eğitim Okul Aile Birlikleri Üyelerine , Değerli Velilerimize ve Öğretmenlerimize bu etkinliğe yaptıkları katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca bu yıl okulun 50. Yılını kutladığını hazırlanan programlar kapsamında , bir çok etkinlik düzenlendiğini ve devam edeceğini  ifade etti.

Nükhet Duru  kabaresinde seslendirdiği birbirinden güzel ve nostaljik şarkılarla , aralara serpiştirdiği söyleşi ve şovlarla izleyicilerden büyük beğeni kazandı. Sanatçı gördüğü yoğun ilgi ve  üst düzey karşılanmasından dolayı teşekkür etti.

Programın sonunda Okul Aile Birlikleri üyelerimiz tarafından sanatçıya çiçek , çilek reçeli  ve elpek bezinden dokunmuş şal hediye ettiler.