TED Kdz.Ereğli Koleji, Mini Mini Birlerimizin Okuma Sevinci

TED Kdz.Ereğli Koleji 2. Sınıflar Açık Sınıf Uygulamasında “İlkbahar ve Yaz” Mevsimlerini Anlattılar.
5 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji 6. ve 8. Sınıf Velilerimize Yönelik “ Hayat Ağacı “ İsimli Atölye Çalışmamızı Gerçekleştirdik.
5 Ocak 2018

TED Kdz.Ereğli Kolejinin,  Mini Mini Birleri okuma yazma sevinçlerini aileleriyle paylaştılar. 4 Ocak 2018 Perşembe günü saat 18.00’da konferans salonunda gerçekleştirilen gösteri görülmeye değerdi.  Vakıf Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ramazan Çelik, Genel Koordinatörümüz Sayın Ramazan Yıldırım, ilkokul Müdürümüz Sayın Funda Makas ve 1. Sınıf öğretmenlerimiz Esra Kopan, Onur Coşkuntuna, Elif Ulukaya’nın konuşmalarıyla başlayan programı 3. Sınıf öğrencilerimiz üç dilde sundular. Öğrencilerimiz hazırladıkları kitapçıklarından 29 harfi anlatan tekerleme ve şiirlerini okurlarken okuyabilmenin sevincini ve gururunu yaşıyorlardı. Müzik öğretmenimiz Nihan Çöklü yönetiminde, piyano eşliğinde “Öğretmenim” şarkısını hep bir ağızdan coşkuyla söylerken öğretmenlerine en güzel teşekkürlerini sundular. Okulumuzun onlar için hazırladığı pastayı çoktan hak etmişlerdi.

Öğretmenlerinden okuma –yazma sertifikalarını ve okulumuz tarafından armağan edilen hikaye kitaplarını aldılar.

Değerli velilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyor, hatıra fotoğrafları çoktan çekiliyordu.

Değişen müfredata hazırlıklı olan, sürekli kendilerini yenileyen, deneyimli öğretmenlerimiz, çağdaş öğrenme ve öğretim metotlarıyla, öğrenciye özel birebir çalışma ve ödevlendirmelerle, sınıflarında yarattıkları masal tadında atmosferle, velilerimizle kurulan pozitif iletişimle, bu süreci başarı ve mutlulukla tamamladılar.

Tüm birinci sınıf öğrenci, öğretmen ve velilerimizi kutluyoruz. Geleceğimizin güvencesi, aydınlık yarınlarımızın birer meşalesi olan çocuklarımızla gurur duyuyoruz.