TED Kdz. Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 5.sınıf Öğrencilerimizden ‘Geri Dönüşüm ve Çevre’ Konulu Poster Yarışması

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Lisesi’nde Pİ Sayısını İçeren Sportif Yarışmalar
14 Mart 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi’nin “Koca Seyit” adlı Müzikli Drama ve Canlı Heykel Gösterisi.
19 Mart 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Lisesi’nde Pİ Sayısını İçeren Sportif Yarışmalar
14 Mart 2018
19 Mart 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulu 5.sınıf öğrencilerimizden İngilizce dersi kapsamında farklı yollarla geri dönüşüm yapabilmeleri ve diğer öğrencilere ilham kaynağı olabilmeleri adına ‘Geri Dönüşüm ve Çevre’ konulu poster tasarlayacakları bir yarışma düzenlenmiştir. Posterler dikkat çekici kısa slogan ve resimlerden oluşacaktır.

Öğrencilerimizin tasarladığı bu posterlerde kriterlerimize uygun en iyi ilk 3 posteri seçip, sürpriz ödüllerle taçlandıracağız.

Pupils are being asked to come up with a design that will inspire the other pupils to recycle more in some way. It should include some short mottos, slogans, as well as pictures to make it really eye catching.

We will select 3 winning posters, from all those received by the closing date, and these posters will be awardad.