TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, Matematik ve Fen Bilimleri Derslerini İngilizce Öğreniyor

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 1974 Yılı Mezunlarımız 3. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu.
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN Klübü EYP Konferansına Katıldı
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN Klübü EYP Konferansına Katıldı
7 Mayıs 2018

TED Kdz Ereğli Koleji Ortaokulu 5.sınıf öğrencilerimiz haftada 1’er saat İngilizce olarak, Matematik ve Fen Bilimleri dersleri yapmaya başladılar.

Bu dönem pilot uygulama olarak yapılan çalışmalarda, TED Ankara Koleji tarafından hazırlanan materyaller kullanılmaktadır.

Bu programdaki temel amacımız, öğrencilerimizin, Fen Bilimleri ve Matematik derslerinde öğretilen terimlere ve genel anlamda müfredat konularına İngilizce olarak da aşina olmalarını sağlamaktır. Yapılan kağıt çalışmalarıyla pekişen konular, hem öğrencilerimizin anadillerinde hem de İngilizce olarak yaşantılarına girmektedir.